Берці, Черевики пустельні зі вставками US (ЧОЛ.) розмір 8R

Ставок:
6
Макс. ставка:
703 грн
Додано:
23.06.2022, 21:15
Стежить за лотом: 13 людей
Додано:
23.06.2022, 21:15
Берці, Черевики пустельні зі вставками US (ЧОЛ.) розмір 8R
Лот проданий (6 ставок)
26.06.2022, 21:15:05
703 грн
Берці, Черевики пустельні зі вставками US (ЧОЛ.) розмір 8R

Опис

Стан:
Категорія:
Матеріал:
верх – замша, CORDURA 1000D (100% Нейлон); підкладка, шнурки – 100% Поліестер
Стан:
добрий
Реставрація:
ні
Дефекти:
не бачу
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Гарні літні берці, нога в них дихає, це точно! Для копу літнього саме то. Купляв для себе, трошки поносив, а в основному лежать у шафі. Тільки дивіться, на ногу вони не повну, вузьку і підйом не великий! Ромір у мене 41,5-42, то є якраз. Вага двох разом на фото.
Знайшов їх опис:
«Desert boots» - це легкі черевики від німецької компанії Mil-Tec. Їх виготовлено за специфікацією легендарних американських черевиків Jungle Boots Panama, що їх було прийнято на забезпечення армії США наприкінці В’єтнамської кампанії. Дана модель є сучасною версією американських черевиків, їх виготовлено з сучасних матеріалів і, відповідно, з сучасною функціональністю.
Класичний дизайн представлений замшевим основним матеріалом, який чудово захищає ногу від намокання й пошкоджень, також цей матеріал добре дихає і швидко висихає. Класичні брезентові елементи замінено надміцним синтетичним матеріалом CORDURA 1000D, а район щиколотки продубльовано цим матеріалом для більшої зносостійкості й захисту. З цього ж матеріалу виготовлено і язичок, до того ж його прошито до самого верху черевика, щоб забезпечити виключну сухість ніг.
Внутрішню частину виготовлено з синтетичної сіточки, яка пришвидшує виведення вологи. П’ятку і носок посилено жорсткими вставками для захисту стопи. Також у верхній частині черевика є потовщений елемент з поролоновою набивкою, яка запобігає натиранню при тривалому носінні. На відміну від класики, дані черевики мають модернізовану шнурівку – сталеві люверси доповнено петлями для кращої посадки, фіксації гомілкостопу та швидкого шнурування.
Гумова підошва має оригінальний малюнок протектора, який запобігає налипанню бруду і має самоочисні властивості, а також забезпечує чудову амортизацію ноги в цілому. Надійність матеріалів, високі показники висихання і вентиляції, а також перевірена конструкція роблять черевики «Tropical boots» важливим елементом спорядження мандрівників, рибалок, мисливців і любителів активного відпочинку.
надійні матеріали
самоочисна підошва
перевірена конструкція
посилена п’ятка й носок
вологозахисні та швидкосохнучі
матеріали: верх – замша, CORDURA 1000D (100% Нейлон); підкладка, шнурки – 100% Поліестер
Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: