Благ. лот. Картка з автографами акторів серіалу "Школа", 2 блокноти та стікер наклейок

Ставок:
17
Макс. ставка:
302 грн
Додано:
22.06.2022, 17:10
Стежить за лотом: 10 людей
Додано:
22.06.2022, 17:10

Опис

Матеріал:
Бумага
Стан:
Новое
Реставрація:
Нет
Дефекти:
Нет
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Особиста зустріч Київ (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Я розумію, що зараз майже всі кошти потребують Збройних Сил України. Це правильно, бо нашим воїнам потрібна підтримка. Але серед нас є частина українців, які потребують ще більшої допомоги. Це діти, які залишилися без потрібних речей. Більшість із них уже не мають будинків, а хтось, на жаль, уже ніколи не зможе відчути тепло батьківських обійм...
.
Мене звуть Микита Вакулюк. Я український актор. Разом із командою Violity ми вирішили допомогти діткам — зібрати 50 тис. грн на украй важливі для них гуманітарні товари — продукти харчування, гігієнічні засоби, одяг, взуття, іграшки.
.
Реквізити для збирання коштів:
https://send.monobank.ua/jar/97UXrFpSAy...
.
У лоті присутні картки з автографами, 2 однакові блокноти та стікер наклейок — лімітована сувенірна продукція, яка розповсюджувалася на щорічному благодійному концерті від «Студії «Квартал 95» «Kvartal FEST» у 2018 році. Цей захід зібрав близько 150 тис. глядачів з усієї України. У програмі виступали народні колективи та зірки естради, проводилися автограф-сесії, конкурси та розіграші.
.
Серед виставлених на продаж благодійних лотів – картки з підписами моїх колег зі знімального майданчика – Янини Андрєєвої, Олени Курти, Єлизавети Василенко, Олександри Петренко, Карини Чернявської, Олега Виговського, Богдана Осадчука та Ганни Трінчер.
.
Розповім трохи про себе. Здобувши освіту звукорежисера, я спочатку знімався в музичних кліпах і отримував другорядні ролі. Справжня популярність прийшла після зйомок в українському серіалі «Школа», який показували на телеканалі «1+1» протягом кількох років. Мій герой – Алекс (Олександр Григорович), учитель англійської мови та син директора, тривалий час працював адвокатом, але був змушений змінити професію. У серіалі «Школа» Алекс стає об'єктом романтичних переслідувань з боку колег та своїх вихованок. Пізніше були й інші ролі у фільмах «Як довго я на тебе чекала», «Незабута», «Захоплення» тощо. Але серіал "Школа" залишився для мене знаковим.
.
Листівки з підписами українських зірок зі «Школи», швидше за все, більше не випускатимуть. Тому це останній шанс для шанувальників серіалу придбати заповітні сувеніри та, що дуже важливо, допомогти дітям.
.
Якщо переможцем торгів буде користувач, який перебуває у Києві, я передам виграні на торгах лоти під час особистої зустрічі.
.
Не залишайтесь осторонь, адже кожна ставка наближає нас до заповітних 50 тис. грн. Крок за кроком, допомагаючи один одному, ми наближаємось до довгоочікуваної перемоги нашої країни.
.
Реквізити для збирання коштів:
https://send.monobank.ua/jar/97UXrFpSAy...

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: