ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980

Ставок:
1
Макс. ставка:
150 грн
Додано:
26.02.2024, 12:04
Стежить за лотом: 3 людей
Додано:
26.02.2024, 12:04
Лот проданий (1 ставка)
01.03.2024, 12:04:23
150 грн
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №2
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №3
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №4
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №5
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №6
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №7
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №8
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №9
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №10
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №11
ОписВсі фотографії лота 10
Матеріал:
Країна:
Реставрація:
Марка:
Матеріал:
папір
бумага
Стан:
бу
бу
Реставрація:
Цього не було
не было
Дефекти:
Сліди використання потертостей і мікроподряпин.Записки кульковою ручкою і олівцем.Супер обкладинки немає, на обкладинці і листах місцями є розлучення.
Следы пользвоания потертости и микроцарапины.Пометки шариковой ручкой и карандашем.Отсуцтвует супер обложка,на обложке и листах местами есть рижые пятна.
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Київська область, Київ
Оплата:
Наложений платіж, Оплата готівкою, Приватбанк, Western Union
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Київ (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
У 50-х роках минулого століття в Печі була заснована невелика керамічна мануфактура, на якій працювало всього кілька робітників. Його власником був Ігнац Жолнаї, захоплений, підприємливий, але не дуже практичний син респектабельної купецької сім'ї. Цей завод є ядром заслужено всесвітньо відомої фабрики Жолнаї. Головним героєм початкового періоду був молодший брат Ігнаца Жолнаї, Вільмош: завдяки наполегливій праці, постійним експериментам, художнім здібностям і відмінному комерційному чуттю він за короткий час перетворив невелику фабрику в фабрику високої якості. Однак самовіддана праця членів його сім'ї також сприяв його великим результатам. Життя сім'ї Жолнаї тісно переплелася
з заводом. Діти і подружжя Вільмоса, потім онуки і правнуки брали участь у все нових експериментах, в оформленні арт-об'єктів, в організації та управлінні заводом. Для жолнаяків керамічне виробництво не було простою матеріальною базою; Воно означало професію в самому благородному сенсі цього слова. Тереза, дочка Вільмоша Жолная, хотіла захопити його. Після його розповіді історія фабрики оживає. Низка захоплюючих експериментів, фінансових проблем і моральних успіхів не тільки підводить підсумки однієї з важливих сторінок у розвитку угорської художньої кераміки, а й висвітлює характер і долю героїв – членів родини Жолнаїв, ділових партнерів, друзів і працівників. - і розгортається в 19 столітті. Це також типовий буржуазний спосіб життя і мислення другої половини 20 століття.
Тереза Жолнаї не змогла закінчити свою роботу. Історія сучасного заводу оживає в працях його дочки Маргіт Жолнаї Маттіасовскі. Гьозо Шикота дає короткий огляд розвитку фабрики за останні 25 років. Захоплююча для роману історія заводу проілюстрована 43 чорно-білими, 18 кольоровими малюнками і численними малюнками, імовірно угорською мовою. Опис дефектів і фото відповідає дійсності.
https://katukov.violity.auction/ite...
В 50-х годах прошлого века в Пече была основана небольшая керамическая мануфактура, на которой работало всего несколько рабочих. Его владельцем был Игнац Жолнай, увлеченный, предприимчивый, но не очень практичный сын респектабельной купеческой семьи. Этот завод является ядром заслуженно всемирно известной фабрики Жолнай. Главным героем начального периода был младший брат Игнаца Жолнаи , Вилмош: благодаря настойчивой работе, постоянным экспериментам, художественным способностям и отличному коммерческому чутью он за короткое время превратил небольшую фабрику в фабрику высокого качества. Однако самоотверженный труд членов его семьи также способствовал его большим результатам. Жизнь семьи Жолнаи была тесно переплетена с заводом. Дети и супруги Вильмоша, потом внуки и правнуки принимали участие во все новых экспериментах, в оформлении художественных объектов, в организации и управлении заводом. Для Жолнаяков керамическое производство не было простой материальной базой; это означало профессию в самом благородном смысле этого слова. Терез, дочь Вильмоша Жолнаи, хотела запечатлеть это. После его повествования оживает история фабрики. Череда захватывающих экспериментов, финансовых проблем и моральных успехов не только подытоживает одну из важных глав в развитии венгерской художественной керамики, но и освещает характер и судьбу персонажей - членов семьи Жолнаи, деловых партнеров, друзей и рабочих. - и разворачивается в 19 веке. также типичный буржуазный образ жизни и мышления второй половины 20 века. Терез Жолнай не смогла закончить свою работу. История современной фабрики оживает в трудах его дочери Маргит Жолнай Маттясовски . Гёзо Сикота дает краткий обзор развития фабрики за последние 25 лет . Захватывающая для романа история завода проиллюстрирована 43 черно-белыми, 18 цветными рисунками и многочисленными рисунками.Предположительно на венгерском языке. Описание дефектов и фото соответствует действительности.Удачных торгов смотрите дуругие мои лоты. https://katukov.violity.auction/ite
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №2
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №3
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №4
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №5
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №6
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №7
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №8
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №9
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №10
ЖОЛНАЙ БИВЕНЬ І ІСТОРІЯ СІМ'Ї 1980, фото №11

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: