«Ягоди»

Ціна:
12 000 грн
Додано:
19.07.2022, 20:45
Стежить за лотом: 1 людей
Додано:
19.07.2022, 20:45
VelenaArt  (0.00)
Товар продається за фіксованою ціною. Після натискання кнопки "Купити" з Вами зв'яжеться продавець для завершення покупки. Авторизація не обов'язкова.
Місцезнаходження
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата
Оплата готівкою, Приватбанк, PayPal
Відправлення лота
Україна, Увесь світ
Доставка
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
12 000 грн
«Ягоди», фото №2
«Ягоди», фото №3
«Ягоди», фото №4
«Ягоди», фото №5
ОписВсі фотографії лота 4
Cправжність:
Період:
Оформлення:
Техніка:
Основа:
Розмір, без рами:
Матеріал:
Картина написана акрилом на полотні, змішаних медіа
Картина написана акрилом на холсте, смешанная техника
Стан:
Картина в ідеальному стані
картина в идеальном состоянии
Реставрація:
Реставрацій не було
реставраций не было
Дефекти:
Дефектів немає
дефектов нет
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Україна, Одеська область, Одеса
Оплата:
Оплата готівкою, Приватбанк, PayPal
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Одеса (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Картина «Ягоди» з серії картин «Мій сад», розміром 80х60. Тетяна Молодая, Одеса, Україна.
*******
Ангели на картинах Тетяни змінюють гармонію, тому вона постійно пише їх у своїх роботах, але, незважаючи на сюжет, ключову роль відіграє палітра і техніка живопису, які стали візитною карткою автора.
Ангели в живопису постають в різних образах, часом настільки несподіваних і нестандартних, що доводиться шукати розшифровку для картини. На щастя, таємниче існування небесних створінь давно хвилює людину, що відображено в численних міфах, казках, біблійних притчах і філософських історіях. Тому зацікавлений глядач, який вивчає ангелів в живописі і легко знаходить всю необхідну інформацію.
Впевнені, що у цих Ангелів знайдеться свій набувач, якому вони подарують не тільки естетичне задоволення, а й тепло, яке передає в своїх картинах автор Тетяна Молодая.
*******
Рекомендуємо його колекціонерам і просто любителям авторської творчості. Картини художниці представлені в приватних колекціях США, Німеччини, Італії та Франції.
Картина "Ягодки" из серии картин "Мой сад" , размер 80х60. Татьяна Молодая, Одесса Украина. ******* Ангелы в картинах Татьяны сомволизируют гармонию, поэтому она их постоянно пишет в своих работах, но несмотря на сюжет, ключевую роль играет палитра и техника написания картин, которые стали визитной карточкой автора. Ангелы в живописи предстают в разных образах, порой настолько неожиданных и нестандартных, что к картине приходится искать расшифровку. Благо, таинственное бытие небесных созданий давно волнует человека, что отобразилось в многочисленных мифах, сказках, библейских притчах и философских рассказах. Поэтому заинтересованный зритель, изучающий ангелов в живописи и без особого труда находит всю необходимую информацию. Уверены, у этого Ангелов найдется свой приобретатель, которому они подарят не только эстетическое удовлетворении, но и тепло, которое в своих картинах передает автор Татьяна Молодая. ******* Рекоменудем приобретать коллекционерам и просто любителям авторской работы. Картины художницы представлены в частных коллекциях США, Германия, Италия и Франция.
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

«Ягоди», фото №2
«Ягоди», фото №3
«Ягоди», фото №4
«Ягоди», фото №5

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: