Давид Бурлюк (1882-1967) Рослини

Ставок:
65
Макс. ставка:
45 001 грн
Додано:
05.08.2022, 12:16
Стежить за лотом: 1 людей
Додано:
05.08.2022, 12:16

Опис

Cправжність:
Період:
Оформлення:
Техніка:
Матеріал:
Фанера, полотно, олійні фарби
Основа – на фанеру середньої товщини наклеєне льняне полотно
Грунт – емульсійний, тонкий, світлий
Фарбове покриття – товсте, пастозне
Стан:
без пошкоджень
Реставрація:
-
Дефекти:
-
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Особиста зустріч Івано-Франківськ (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Давид Бурлюк один з найталановитіших авангардних художників XX століття, якого вважають одним із засновників футуризму. Картини Давида Бурлюка — яскраві та епатажні твори, що відбивають внутрішній світ автора, якого сучасники згадували як фігуру нетривіальну. Творчість художника – це постійні експерименти та пошук чогось нового.
У роботах автора мистецтвознавці ідентифікують поєднання різних художніх прийомів, стилів та жанрів.
Давид Давидович Бурлюк час від часу повертався до імпресіонізму, створюючи пейзажі та натюрморти, складні по кольористиці і естетичні за формою.
До таких творів і відноситься представлена композиція. В ній характерна умовність фарб, гра світлової і кольористичної гамми, мазок живий і фактурний типовий для подібних робіт Давида Давидовича Бурлюка.
4 грудня 2007 року на лондонських торгах аукціонного будинку Sotheby's був встановлений український рекорд робіт українських авторів. Картина Д.Бурлюка «В церкві» (1922 р.) була продана за $650 000
Дослідження підпису засвідчують: він нанесений одночасно зі створенням живопису і графічно співпадає з еталонними авторскими зразками.
До роботи додається експертне заключення автентичності від 31.05.2022р. за підписом Тетяни Анатоліївни Бичко - заступниці генерального директора НРЦУ з науково-реставраційної роботи, художника-реставратора станкового олійного живопису вищої категорії.

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: