Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України 5 гривень 2022 року (2)

Ставок:
18
Макс. ставка:
551 грн
Додано:
07.04.2023, 20:52
Стежить за лотом: 50 людей
Додано:
07.04.2023, 20:52
Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України 5 гривень 2022 року (2)
Лот проданий (18 ставок)
19.04.2023, 20:52:00
551 грн
Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України 5 гривень 2022 року (2)

Опис

Грошова одиниця:
Кількість в лоті:
Номінал:
Період:
Матеріал:
Нейзильбер
Стан:
Банківський
Реставрація:
-
Дефекти:
-
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Пам`ятна монета присвячена спеціалізованому органу центральної виконавчої влади в галузі спеціального зв’язку та захисту інформації. Діяльність Держспецзв’язку спрямована на забезпечення національної безпеки України від зовнішніх і внутрішніх загроз та є складовою сектору безпеки і оборони України, основним суб’єктом національної системи кібербезпеки. З перших днів військової агресії рф Держспецзв’язок став на захист інформаційного простору долучившись до заходів з протидії хакерським атакам. Також фахівці Держспецзв’язку надають інформаційну підтримку населенню, військовослужбовцям публікуючи роз’яснення та поради щодо використання різноманітних каналів та засобів зв’язку.
На аверсі монети розміщено: угорі – малий Державний Герб України, праворуч від якого написи УКРАЇНА/2022, у центрі, на тлі стилізовано зображеної інформації у вигляді цифр двійкового коду – емблему Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, під емблемою на дзеркальному тлі – логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України та номінал П’ЯТЬ ГРИВЕНЬ (півколом).
На реверсі монети розміщено стилізовану композицію: на тлі друкованих плат зображено дзеркальний абрис України з ключем – символом криптографічного захисту інформації та напис: ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ (по колу).

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: