Аркуш на самоклейному папері Пес Патрон, Блок Вільні незламні

Ставок:
2
Макс. ставка:
599 грн
Додано:
25.11.2022, 22:27
Стежить за лотом: 8 людей
Додано:
25.11.2022, 22:27
Аркуш на самоклейному папері Пес Патрон, Блок Вільні незламні
Лот проданий (2 ставки)
06.12.2022, 21:00:00
599 грн
Аркуш на самоклейному папері Пес Патрон, Блок Вільні незламні

Опис

Гашення:
Колекційна одиниця:
Матеріал:
Папір
Стан:
Новий
Реставрація:
Нет
Дефекти:
Нет
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
Нова пошта, Укрпошта, Особиста зустріч Славута (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Поштовий випуск присвячено псу Патрону – улюбленцю дорослих і дітей, талісману українських рятувальників, бажаному гостю публічних заходів.
З початку війни джек-рассел-тер'єр із кличкою Патрон служить в команді піротехніків Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Два роки тому керівник піротехнічної групи Головного управління ДСНС України у Чернігівській області подарував своєму сину щенятко. Чотирилапого готували до виставок, але через війну йому довелося стати сапером.
Окрім несення служби, Патрон присутній на пресконференціях, зустрічах з лідерами іноземних держав, а також відвідує дітей у лікарнях.
Патрон нагороджений медаллю «За віддану службу».
«Пес Патрон» – перші благодійні поштові марки України, випущені з додатковим номіналом – 8 грн. Зібрані в такий спосіб Укрпоштою благодійні внески будуть використані для придбання машини механізованого розмінування та надання допомоги притулкам для тварин.
Характеристики:
Автор — Олександр Нікітюк. Фото М. Ільєва та з архіву ДСНС України
Дата випуску — 30.08.2022
Тираж — 1 000 000 300 років мрій про державність; 105 років боротьби за вільну Україну; 31 рік розбудови незалежності; 8 років відстоювання суверенітету та кордонів.
24 лютого 2022 року росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ, який триває вже 6 місяців. Неочікувано загарбники стикнулися з величезним опором українців. Завдяки спротиву Збройних Сил України та сил самооборони російська армія щоденно зазнає величезних втрат у живій силі та техніці. І хоча ворог кожного дня здійснює ракетно-бомбові масовані удари по мирним українським містам та селам, влаштовуючи геноцид українського народу, нація залишається непереможною.
У боротьбі за свободу українці демонструють неймовірні прояви героїзму, патріотизму, незламності, любові до своєї Батьківщини, кожен – на своєму місці, вкладаючи свій надважливий внесок у Перемогу.
Поштовим випуском «ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ» шануємо українців, які для всього світу стали справжніми героями!
Характеристики:
Автор — Антон Хрупін
Дата випуску — 24.08.2022
Тираж — 1 000 000 прим.

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: