Рюкзак Мультикам molle 55 L

Price:
2 000 UAH
Added:
12.05.2023, 19:28
Watching the lot: No one is following
Added:
12.05.2023, 19:28
sergey41  (3.05)
Discontinued
04.11.2023, 15:23:39
2 000 UAH

52

USD
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 2
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 3
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 4
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 5
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 6
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 7
DescriptionAll photos of the lot 6
Condition:
Material:
Оксворд
Condition:
Новый
Restoration:
Нет
Defects:
Нет
Location:
Ukraine, Kiev oblast, Kiev
Payment:
Cash payment, PrivatBank
Sending lot to:
Ukraine
Delivery:
Nova Poshta, Ukrposhta, Personal meeting Kiev (according to the current legislation of the seller's country of residence).
Description:
Великий та місткий військовий рюкзак із підсумками – це надійне спорядження для активного відпочинку та використання в екстремальних умовах. Завдяки місткості в 60 літрів, він дозволить Вам взяти з собою всі необхідні речі, які Вам знадобляться на довгі походи та подорожі.
Виріб виготовлено з міцного водонепроникного матеріалу, стійкого до розривів і стирання. Окрім того, матеріал міцний та витривалий, що забезпечує довгий термін служби та зносостійкість. Легкість матеріалу дозволяє максимально облегшити номінальну вагу виробу та не обтяжувати користувача.
Особливістю даної моделі є те, що вона складається з основного великого рюкзака, а також трьох підсумок, а саме – дві менших підсумки, які кріпляться з боків рюкзака та однієї підсумки, яка може використовуватись самостійно як сумка через плече або поясна сумка, завдяки наявності багатофункціонального ременя.
Завдяки такій великій гнучкості та можливості модифікації кожен знайде форму для себе і, що більш важливо, пристосує рюкзак до необхідних умов використання та індивідуальних потреб.
Основна частина рюкзака складається з двох камер, що забезпечують комфорт та зручність використання. Основні камери підходять для зберігання великих речей та спорядження, таких як одяг, спальний мішок, техніка тощо. Всередині першої камери є також внутрішня плоска перегородка, для комфортного зберігання речей. Окрім того, передня камера оснащена також невеликими кишенями для зручного зберігання різноманітних дрібничок, які завжди повинні бути «під рукою». Додаткові три підсумки можуть бути використані для зберігання води та різноманітного спорядження. Всі камери надійно замикаються на блискавку, мінімізуючи ризик потрапляння води в рюкзак.
Розмір рюкзака становить 50/16/60см та об'єм 50 літрів, що дозволяє розмістити спорядження без зайвого зусилля. Вага рюкзака - 1,36 кг та вважається відносно невеликою відповідно до розмірів та об'єму.
Спинка і лямки рюкзака – посилені та покриті сіткою, яка пропускає повітря, що особливо важливо під час тривалих подорожей.
Стабільному носінню рюкзака сприяє плавне регулювання профільованих плечових лямок, нагрудної лямки та стегнового ременя, який дозволяє розвантажити хребет і плечі при носінні рюкзака та за бажанням його можна від’єднати. Можливість регулювання рюкзака лямками створює ідеальну посадку відповідно до фігури та більший комфорт навіть у тривалому використанні. Також, рюкзак оснащений іншими лямками (з обох боків і зверху), які дозволять користувачу регулювати його розмір, наприклад коли одна із камер порожня. Це дозволяє зберегти стійкість рюкзака і його привабливий зовнішній вигляд.
Особливістю даної моделі рюкзака є також система QUICK BACKPACK RELEASE, яка використовується для негайного знімання рюкзака.
Окрім того, рюкзак має можливості кріплення спорядження та налаштування його доступності завдяки використанню стропінг-системи MOLLE (система дюймових лямок, пришитих через кожен дюйм), розміщених спереду та з боків рюкзака.
Link to the discussion:
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 2
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 3
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 4
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 5
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 6
Рюкзак Мультикам molle 55 L, photo number 7

Seller's other lots

Comments 0

Search for lots
* Select a section
Search section
Search:
Search results in: