Годинник Штурманськие стоп секунда 1949 року

Ставок:
25
Макс. ставка:
4 600 грн
Додано:
04.09.2021, 22:20
Стежить за лотом: 41 людей
Додано:
04.09.2021, 22:20

Опис

Період:
Кількість в лоті:
Марка:
Матеріал:
Метал
Стан:
Хороший екземпляр в колекцію . Я радий запропонувати Вам різні колекційні речі , для особистої колекції . Слідкуйте за моїми лотами . Пропоную Вашій увазі Одні з перших «штурманської» (1949 рік випуску)
Марка «штурманської» жива і сьогодні, Почалося все зі спеціального замовлення, що надійшло на Перший МЧЗ від ВПС СРСР, - зробити годинник для пілотів і штурманів. У вільний продаж «штурманської» не надходили: цей надійний і точний інструмент проходив через військове приймання, а потім «надходив на озброєння» - вручався випускникам військових авіаційних училищ, видавався льотному складу авіаційних частин. І спочатку - навіть не у власність: при звільненні з лав командування могло вирішити - залишити ветерану годинник на пам'ять або не залишати ... Стоп секунда, в робочому стані , є подряпини не значні на склі і тріщина теж на склі ( є на фото ) і від часу корпус годинника зношений я все показав на фото .
Реставрація:
Мною реставрація не проводилась !!!
Дефекти:
Тріщина на склі і подряпини , корпус в мікро виямках від часу на цифрі 9 відсутня краска
Відправлення лота:
Україна
Доставка:
Нова Пошта , наложеним платижем ( доставка товара та упаковка за рахунок покупця ), за доставку товара представниками пошти відповідальності не несу !!! (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Годинник Штурманський , стоп секунда виготовлено 3й квартал 1949 року , б/у є тріщина на склі і подряпини , корпус в мікро виямках від часу на цифрі 9 відсутня краска (вони є на фото ) в хорошому колекційному стані .

Інші лоти продавця

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: