Безсмертя

Ціна:
10 000 грн
Додано:
19.01.2022, 18:12
Стежить за лотом: 1 людей
Додано:
19.01.2022, 18:12
Client683574  (0.00)
Товар продається за фіксованою ціною. Після натискання кнопки "Купити" з Вами зв'яжеться продавець для завершення покупки. Авторизація не обов'язкова.
Місцезнаходження
Киев
Оплата
На карту
Відправлення лота
Україна, Увесь світ
Доставка
В любую точку (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
10 000 грн
Безсмертя, фото №2
Безсмертя, фото №3
ОписВсі фотографії лота 2
Cправжність:
Період:
Оформлення:
Техніка:
Основа:
Розмір, без рами:
Матеріал:
Акрилові
Акрил
Стан:
Ідеальний
Идеальное
Реставрація:
Відсутні
Отсутствует
Дефекти:
Відсутні
Отсутствует
Показати оригінал
Місцезнаходження:
Киев
Оплата:
На карту
Відправлення лота:
Україна,Увесь світ
Доставка:
В любую точку (згідно з чинним законодавством країни проживання продавця).
Опис:
Триває робота над великою серією під загальною назвою «Поліс».
Безсмертя.
Венера вдивляється в строгий пейзаж: ні, зараз не час півтонів, все ясно і помітно. Ослів з їх сонячною семіотикою не видно, чого слід очікувати в компанії божества. Але можна побачити вівцю - христологічного тварини. Аскетизм полотна відображає деконструкцію духу і падіння з вершин культурно-антропологічного тріумфу. Чистота і простота ліній необхідна для усвідомлення чогось більш важливого, того, що зараз пізнається людиною в духовному вакуумі. Погляд Венери звернений до глядача, але в ньому відбивається та ж вівця - як натяк на прийдешнє спасіння, на субстанцію духу, яка була втрачена епохою, але не людиною, через фундаментальну причетність людини до Єдиного.
Глибока синя за горизонтом, той самий колір, який дає уявлення про божественне в іконографії Джотто і Рубльова, своєю присутністю говорить про те, що хоча старий загубився, а колишні гуманістичні ідеали розтоптані і перетворені в гіпсовий манекен, при черговому витку онтологічного маховика обов'язково зійде світло.
Венера дивиться на глядача.
Впала четверта стіна.
Ви залучені в процес!
Продолжается работа над большой серией под общим названием “Полис”. Бессмертие. Венера всматривается в ригоричный пейзаж: нет, сейчас не время полутонов, всё отчетливо и броско. Не видно ослов с их солярной семиотикой, каковых должно было бы ожидать в компании божества. Но видны овцы - животное христологическое. Аскетизм полотна отражает деконструкцию духа и грехопадение с вершин культурного и антропологического триумфа. Чистота и простота линий необходима для осознания чего-то более важного, того, что сейчас познается человеком в условиях духовного вакуума. Взгляд Венеры обращен на зрителя, но отражается в нем все та же овца - как намек на грядущее спасение, на ту субстанцию духа, которая утрачена эпохой, но не человеком, на принципиальную причастность человека Единому. Глубокий синий за горизонтом, тот самый цвет, дающий представление о божественном в иконографии Джотто и Рублева, своим присутствием глаголет о том, что хоть старый человек и потерян, а былые гуманистические идеалы растоптаны и превращены в гипсового болванчика, на очередном повороте онтологического маховика обязательно забрезжит свет. Венера смотрит на зрителя. Четвертая стена рухнула. Вы вовлечены в процесс!
Посилання на обговорення:
Показати оригінал

Базовою мовою Сайту є українська. Переклад з інших мов здійснюється за допомогою автоматичного машинного перекладу.

Відтак, Користувачі мають враховувати, що машинний переклад не є точним. У разі виникнення спірних питань щодо точності перекладу, перевага надаватиметься оригіналу тексту Продавця.

Безсмертя, фото №2
Безсмертя, фото №3

Інші лоти продавця

Коментарі 0

Пошук по лотах
* Виберіть розділ
Шукати в розділі
Пошук:
Шукати результати в: